2018.augusztus 27-28. Mezőkövesd

 

Határtalanul kirándulások felkészítő képzése

2018. augusztus 27-28.-között a Határtalanul pályázatok felkészítő akkreditált (957/133/2013) képzését tartottuk Mezőkövesden, több mint 130 pedagógus részvételével.


A rendezvény színvonalát meghívott vendégeink előadásai színesítették, pedagógusaink pedig remélhetően tartalmas információkkal lettek gazdagabbak, melyeket az elkövetkező időkben tudnak majd hasznosítani.


Első napon a regisztrációt követően a kirándulás előkészítésével, és az autóbuszokkal kapcsolatos előadásokat hallgathattak meg a résztvevők. Ezután desztinációk szerinti megbeszélésre volt lehetőség, ahol minden pályázó a saját úti céljának megfelelő információkat kapott.

Az előadások közötti időszakokat kedves műsorok tarkították, többek között Böjte Csaba a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, Fazakas Szabolcs, az erdélyi legendárium megalkotója, a Szirmabesenyői Általános Iskola kisdiákjainak énekes előadása, és a korábbi évek sikeres kirándulásainak élménybeszámolóit hallgathattuk meg.


A munka mellett volt lehetőség a mezőkövesdi gyógyvíz adta lehetőségeket kihasználni egy éjszakai fürdőzés keretén belül, ahol oldott hangulatban telt az éjszaka.
Második nap az EMET munkatársa bemutatta az elszámolással kapcsolatos folyamatokat, és egyéni kérdéseket tehettek fel a résztvevők.


A résztvevők ezután átvették az tanúsítványokat, és gazdag élményekkel tértek haza.

https://www.youtube.com/watch?v=Dem054aJipw&t=7s

https://www.youtube.com/watch?v=4jiultFIjhs

vissza